• IMG_0864.JPG
  • IMG_4632.JPG
  • IMG_6697.JPG
  • _DSC2055.jpg
  • _MG_8770.jpg
  • _MG_8776.jpg

 

Aquesta vegada ens hem desplaçat una mica més enllà, hem anat a la vila veïna de Calaceit, a la província de Terol.
Com a conseqüència de la seva situació sempre ha estat un punt estratègic, els íbers, els àrabsl'edat mitjana i l'última Guerra Civil formen part de la seva història.
Des de la muntanya de Sant Cristòfol es poden divisar les comarques del Baix Aragó (Andorra de Terol), la del Matarranya (La Fresneda), la Terra Alta (Horta i Caseres), i el parc natural dels Ports, i si el temps acompanya, fins i tot els Pirineus.
Disfruteu de les imatges d'un bonic poble de la comarca del Matarranya.

 

Aquesta exposició forma part de les nostres vides, les imatges reflexen la forma particular de viure en aquestes terres tant estimades i enyorades.

Us convidem a somiar i a gaudir de la nostra visió mitjançant un recull d'imatges que hem seleccionat acuradament per representar els nostres origens, la bellesa de la natura, la collita de la terra, la nostra gent, els nostres oficis, els nostres racons...

 

15-10-25-la-senia2

 

Sortida de tardor pels voltants del riu Sénia, o també li podem dir els camins d’aigua. Tot i que ha plogut poc i hem trobat poca aigua. L’objectiu de la sortida va ser fotografiar el bosc de ribera del riu, també fotografiar edificacions antigues, paisatge d'horta, tolls, casc antic, safareigs...
A les imatges recollides veureu el Molí l'Abella, el Molí d'En Guiot, el pont penjant, la font del Draper, els ponts de les cases del riu, la peixera, etc.

Gaudiu-ne!

15-09-26 Raco-den-Marc-2015

 

A la galeria d’imatges podeu gaudir de la darrera sortida del grup. Aquesta vegada espectacular ruta al Parc Natural dels Ports. Vam començar a l’Àrea de Lleure de la Vall. Travessant un pont de fusta que ens convidar a endinsar-nos entre les roques fins el bonic Racó d’en Marc on trobem una cova que ens fa petits amb l’entorn que ens rodeja.

Continuem i ens desviem per veure el Forat de la Vella una finestra natural que ens fa aturar per gaudir un marc impressionant, es miri del costat que es miri. Un bon moment per fer captar la imatge de grup.

Ascendim una mica més per camps d'agulles rocoses on ens vigila des del punt més elevat “la Joca”.

Disfruteu de les imatges que hem captat i que la natura ens ha regalat.

Salut i fotos!

 expo-bot

 És el tercer any que ZOOMEBRE exposa i, que a més a més, ho fa sobre les Terres de l'Ebre. I és que ens resulta incansable aquest territori per a ser fotografiat, per a captar tot el que mirem, ple de llocs singulars i amb una riquesa inesgotable.

 L'exposició forma part de les nostres vides, les imatges reflexen la manera particular de viure en aquestes terres tant estimades i enyorades.

 Us convidem a somiar i gaudir de la nostra visió mitjançant un recull d’imatges que hem seleccionat acuradament per representar els nostres orígens, la bellesa de la natura, la collita de la terra, la nostra gent, els nostres oficis, els nostres racons...

 Aquest és el nostre testimoni, gaudeix-ne!

Podeu visitar l'exposició itinerant de fotografia Objectiu Terres de l'Ebre durant els mesos de juny i juliol a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes.